Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Op Mambo Beach Boulevard wordt morgen van 14.00 tot 17.00 het eerste benefietevenement voor het Kluivert Dog Rescue Center ‘Wet noses & Wagging tails’ gehouden.

Kluivert Rescue CenterKluivert Dog Rescue Center zet zich in voor de honden op Curaçao. Met hulp van deze organisatie krijgen de honden een tweede kans op een beter leven. Ook organiseert het center sterilisatie/castratie-acties om het aantal zwerfhonden op Curaçao te verminderen.
Morgenmiddag staat volledig in het teken van ‘rescue dogs’. Zo kunnen er puppy’s en honden worden geadopteerd, is er een gezellige markt en muziek. Ook de United Soccer School is aanwezig. Kinderen kunnen hun voetbalkunsten laten zien aan voormalig bondscoach van Curaçao Patrick Kluivert.
De organisatie is momenteel hard bezig met het realiseren van het Kluivert Dog Rescue Center op Plantage Porto Mari. Het rescue center zal in oktober openen.

 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).