Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De wijken Amerikanenkamp, Sun Valley, Sunset Heigts, Schelpwijk en omgeving hebben gisterenochtend vanaf 9.30 uur ongeveer een uur zonder stroom gezeten.

explosieDe oorzaak van deze overlast bleek kortsluiting in de kabels van Aqualectra te zijn. Dit gebeurt wel vaker, omdat de leidingen boven de grond lopen. De storing is verholpen en heeft ongeveer een uur geduurd. De wijken zijn inmiddels op een ander station aangesloten.
Een paar uur later is er op een verdeelstation van Aqualectra in de omgeving van Biesheuvel een explosie geweest. In een kast van de elektriciteitsleverancier is bij de explosie een Magnefix geëxplodeerd. Dit is een soort schakelkast. Aqualectra meldt dat het nog even zal duren eer er een nieuwe kast geïnstalleerd kan worden. De bewoners zullen hier als het goed is geen last van hebben, omdat die tijdelijk op een ander station van de stroomleverancier zijn aangesloten. Aqualectra verontschuldigt zich voor het ongemak.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).