Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Voor de vijfde achtereenvolgende keer is het gelukt om het project ‘Day on the Job, Yes I Can!’ van de grond te krijgen.

gehandicapten Daar is de Fundashon Kontakto die mensen met een beperking begeleid en de daar werkzame arbeidstherapeut Taizy Goeloe-Sluis voor verantwoordelijk. Personen die bij de Wenkel di Fishi (de werkplaats voor mensen met een geestelijke beperking) werken krijgen de gelegenheid één dag te werken bij een gewoon bedrijf. Doel is de cliënten kennis te laten maken met de gewone werkvloer, maar ook het bedrijfsleven te laten inzien dat gehandicapten goed in staat zijn te werken.
Van de vijftig benaderde bedrijven hebben 36 toegezegd een ochtend een persoon met een beperking te laten meedraaien. De deelnemende bedrijven zijn De Kikker, Parke Tropikal, Bureau Intellectuele Eigendom, Arvefa Verffabriek, Leading Lady, Quality Motors, Elite, Aska, Big Smile, Grafitex, ACU, Curaçao Office Supply, Baywest, de drie filialen van Starbucks, Renaissance Hotel, MCB, de drie filialen van Aquarian Petshop, Chogogo Resort, Livingstone Resort, Van den Tweel Supermarket, Rijdende Hondenwasser, Juice Bar, twee filialen van Kooyman, Amazia, FJM Painting, Lions Dive, Komali en nog wat niet genoemde bedrijven.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).