De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival, dat vandaag van start gaat, heeft gisteravond een lastminute programmawijziging bekendgemaakt.

daddy yankeeSean Paul is als gevolg van een medische behandeling na een recente blessure niet in staat om morgenavond op te treden. De Puerto Ricaanse reggaetonster Daddy Yankee zal in zijn plaats het Sir Duke-podium bestijgen om de vrijdagavond af te sluiten.
Yankee scoorde in 2004 zijn eerste internationale hit ‘Gasolina’ en liet zo de wereld kennismaken met reggaeton. Zijn album ‘Barrio Fino’ werd zelfs het bestverkochte latin album van het decennium. De zanger heeft wereldwijd inmiddels zo’n twintig miljoen albums verkocht en talloze prijzen binnengesleept. Samen met latin popzanger Luis Fonsi scoorde hij vorig jaar nog een wereldhit met hun single ‘Despacito’.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.