De organisatie van het Curaçao North Sea Jazz Festival, dat vandaag van start gaat, heeft gisteravond een lastminute programmawijziging bekendgemaakt.

daddy yankeeSean Paul is als gevolg van een medische behandeling na een recente blessure niet in staat om morgenavond op te treden. De Puerto Ricaanse reggaetonster Daddy Yankee zal in zijn plaats het Sir Duke-podium bestijgen om de vrijdagavond af te sluiten.
Yankee scoorde in 2004 zijn eerste internationale hit ‘Gasolina’ en liet zo de wereld kennismaken met reggaeton. Zijn album ‘Barrio Fino’ werd zelfs het bestverkochte latin album van het decennium. De zanger heeft wereldwijd inmiddels zo’n twintig miljoen albums verkocht en talloze prijzen binnengesleept. Samen met latin popzanger Luis Fonsi scoorde hij vorig jaar nog een wereldhit met hun single ‘Despacito’.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).