De toren van Fort Beekenburg is opnieuw beklad met graffiti. Dat constateerden bezoekers gisteren tijdens een wandeling, waarna zij deze krant inlichtten.

F04 Graffiti Fort BeekenburgDe naam Jason Gogulski, met een verwijzing naar zijn gelijknamige YouTubekanaal, staat in rode letters op het monument. Het is daarmee niet direct bewezen dat Gogulski, die online vooral veel dansvideo’s plaatst, ook de dader is. De bezoeker zal aangifte van vernieling van het monument doen bij de politie en roept de overheid op om een beheerder voor het fort aan te stellen. Vandalen hebben eerder al toegeslagen en toen is de graffiti op kosten van de daders verwijderd.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).