De toren van Fort Beekenburg is opnieuw beklad met graffiti. Dat constateerden bezoekers gisteren tijdens een wandeling, waarna zij deze krant inlichtten.

F04 Graffiti Fort BeekenburgDe naam Jason Gogulski, met een verwijzing naar zijn gelijknamige YouTubekanaal, staat in rode letters op het monument. Het is daarmee niet direct bewezen dat Gogulski, die online vooral veel dansvideo’s plaatst, ook de dader is. De bezoeker zal aangifte van vernieling van het monument doen bij de politie en roept de overheid op om een beheerder voor het fort aan te stellen. Vandalen hebben eerder al toegeslagen en toen is de graffiti op kosten van de daders verwijderd.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.