Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Speciaal voor het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) 2018 is een non-stop chartervlucht geregeld vanuit Trinidad naar Curaçao.

CNSJFHierdoor krijgen meer passagiers uit Trinidad de kans om van het grootste muziekspektakel van Curaçao en de regio te genieten.
Minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling en de Curaçao Tourist Board (CTB) maakten gisteren het nieuws van de vlucht bekend. De chartervlucht zal donderdag 30 augustus vanuit Port of Spain in Trinidad vertrekken en op zondag 2 september terugkeren. De vlucht wordt uitgevoerd door een Boeing 737 van Avior Airlines en heeft een capaciteit van 140 stoelen.
De chartervlucht is het resultaat van een handelsmissie naar Trinidad die onlangs onder leiding van Martina heeft plaatsgevonden. Tijdens het bezoek aan het land werd de behoefte van de bewoners om het CNSJF 2018 bij te wonen, goed duidelijk, zo laat de minister van Economische Ontwikkeling weten. Door beperkte stoelencapaciteit op deze route heeft Martina samen met CTB een chartervlucht geregeld zodat bezoekers uit Trinidad ook het festival kunnen bijwonen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).