De situatie bij Baoase is weer genormaliseerd, liet het management gisteravond rond 22.00 uur weten. ,,De rust en veiligheid voor onze gasten, personeel en buurtbewoners is weer terug.

van der valkMinister-president Eugene Rhuggenaath heeft persoonlijk gegarandeerd deze rust en veiligheid te waarborgen middels extra beveiliging van het VKC (Vrijwilligers Korps Curaçao).”
Verder: ,,Wij betreuren dat dit incident heeft plaatsgevonden en keuren de vernielingen en illegale betreding op het terrein van Baoase door de demonstranten dan ook af. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun van de politiek, CTB, Chata en de private sector in deze situatie.”
Baoase is via de familie Van der Valk al 35 jaar betrokken bij de toeristische ontwikkelingen van Curaçao. ,,Wij hebben altijd in deze ontwikkeling, in het eiland en haar bevolking geloofd en zullen dat ook blijven doen. Met 160 personeelsleden in dienst blijft Baoase zich inzetten voor het toerisme als een van de belangrijkste economische pijlers van het eiland Curaçao. Wij blijven vertrouwen hebben in het mooie van Curaçao en alle mensen die daaraan bijdragen.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.