De situatie bij Baoase is weer genormaliseerd, liet het management gisteravond rond 22.00 uur weten. ,,De rust en veiligheid voor onze gasten, personeel en buurtbewoners is weer terug.

van der valkMinister-president Eugene Rhuggenaath heeft persoonlijk gegarandeerd deze rust en veiligheid te waarborgen middels extra beveiliging van het VKC (Vrijwilligers Korps Curaçao).”
Verder: ,,Wij betreuren dat dit incident heeft plaatsgevonden en keuren de vernielingen en illegale betreding op het terrein van Baoase door de demonstranten dan ook af. Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun van de politiek, CTB, Chata en de private sector in deze situatie.”
Baoase is via de familie Van der Valk al 35 jaar betrokken bij de toeristische ontwikkelingen van Curaçao. ,,Wij hebben altijd in deze ontwikkeling, in het eiland en haar bevolking geloofd en zullen dat ook blijven doen. Met 160 personeelsleden in dienst blijft Baoase zich inzetten voor het toerisme als een van de belangrijkste economische pijlers van het eiland Curaçao. Wij blijven vertrouwen hebben in het mooie van Curaçao en alle mensen die daaraan bijdragen.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).