Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Unit Speciale Taken (UST) van de politie heeft gisteren vier Venezolaanse mannen aangehouden na een huiszoeking in de omgeving van Ronde Klip. Daarbij zijn een grote hoeveelheid drugs en verschillende wapens aangetroffen.

drugsDe medewerkers van UST ontdekten in een mondi in de omgeving van het doorzochte huis een wietplantage met ruim 460 marihuanaplanten en een geweer met 25 kogels. Deze zijn door de politie in beslag genomen. Op een andere locatie vond het team nog een geweer, vijf kogels en een huls.
Op verdenking van het overtreden van de Opium- en Wapenwet heeft de politie de vier mannen aangehouden: D.J.M.C. (26), A.J.A.Z. (26), I.A.V.C. (21) en C.J.P.N. (21), allemaal van Venezolaanse komaf. Zij zijn voorgeleid en worden vastgehouden in afwachting van nader onderzoek.
Tevens zijn na de doorzoekingen door UST twee vrouwen en een man aangehouden. Zij hadden geen geldige verblijfsdocumenten en zijn overgedragen aan de Immigratiedienst, in afwachting van hun uitzetting.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).