Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Unit Speciale Taken (UST) van de politie heeft gisteren vier Venezolaanse mannen aangehouden na een huiszoeking in de omgeving van Ronde Klip. Daarbij zijn een grote hoeveelheid drugs en verschillende wapens aangetroffen.

drugsDe medewerkers van UST ontdekten in een mondi in de omgeving van het doorzochte huis een wietplantage met ruim 460 marihuanaplanten en een geweer met 25 kogels. Deze zijn door de politie in beslag genomen. Op een andere locatie vond het team nog een geweer, vijf kogels en een huls.
Op verdenking van het overtreden van de Opium- en Wapenwet heeft de politie de vier mannen aangehouden: D.J.M.C. (26), A.J.A.Z. (26), I.A.V.C. (21) en C.J.P.N. (21), allemaal van Venezolaanse komaf. Zij zijn voorgeleid en worden vastgehouden in afwachting van nader onderzoek.
Tevens zijn na de doorzoekingen door UST twee vrouwen en een man aangehouden. Zij hadden geen geldige verblijfsdocumenten en zijn overgedragen aan de Immigratiedienst, in afwachting van hun uitzetting.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.