Fundashon Pro Bario gaat recreatiecentrum beheren
Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De Raad van Ministers heeft afgelopen woensdag besloten dat Fundashon Pro Bario Lagun belast wordt met het beheer van het recreatiecentrum van Lagun.

lagun2Tijdens een korte officiële ceremonie hebben minister van Onderwijs Marilyn Alcalá-Wallé (PAR) en minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn Hensley Koeiman (MAN) gisterochtend namens de regering van Curaçao het akkoord met Fundashon Pro bario Lagun voor beheer van het recreatiecentrum getekend.
Reda Sosial heeft het recreatiecentrum namens de regering volledig gerenoveerd. Het centrum bestaat nu naast een recreatiegebied ook uit twee huizen, een voetbalveld en een nabijgelegen terrein. Nadat de sleutels waren overhandigd, is het onderhandelingstraject met Fundashon Pro Bario Lagun begonnen, waarbij duidelijke afspraken zijn gemaakt, zo laat de regering weten. In het akkoord met de stichting is ook opgenomen dat sociale groepen ook het recht hebben gebruik te maken van het centrum, dat eigendom is van de overheid.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.