De Curaçaose jeugdhonkbalspelers die zaterdag in South Carolina wereldkampioen zijn geworden in de Senior League, zijn gisteren als helden onthaald op Hato Airport.

honkballers In een volle aankomsthal werden de kampioenen in hun blauwe tenues onder luid gejoel en gejuich ontvangen. Het is voor het eerst in zestien jaar tijd dat Curaçao de World Series won en dat is groots gevierd. De jongens zijn op het vliegveld in het zonnetje gezet in toespraken van onder meer ministers Hensley Koeiman (SOAW) en Marilyn Alcalá-Wallé (OWCS) en hebben daarna met een feestbus een toer gedaan over het eiland.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.