De Curaçaose jeugdhonkbalspelers die zaterdag in South Carolina wereldkampioen zijn geworden in de Senior League, zijn gisteren als helden onthaald op Hato Airport.

honkballers In een volle aankomsthal werden de kampioenen in hun blauwe tenues onder luid gejoel en gejuich ontvangen. Het is voor het eerst in zestien jaar tijd dat Curaçao de World Series won en dat is groots gevierd. De jongens zijn op het vliegveld in het zonnetje gezet in toespraken van onder meer ministers Hensley Koeiman (SOAW) en Marilyn Alcalá-Wallé (OWCS) en hebben daarna met een feestbus een toer gedaan over het eiland.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).