De Venezolaanse vliegmaatschappij Avior hervat de vluchten vanuit Caracas naar Curaçao.

aviorSinds gisteren vliegt de luchtvaartmaatschappij vier keer in de week op de route vanaf Maiquetia naar Hato. De eerste vlucht werd gisteren op Hato verwelkomd. Minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling was aanwezig bij een receptie waar de hervatting van de vlucht werd gevierd. Aan boord van de vlucht vanuit Venezuela zaten ook de jongeren die afgelopen zaterdag in South Carolina wereldkampioen zijn geworden in de Senior League. De jongeren konden afgelopen zondag niet naar Curaçao terugvliegen omdat hun bus vanwege een defect niet op tijd bij de luchthaven arriveerde. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.