De Venezolaanse vliegmaatschappij Avior hervat de vluchten vanuit Caracas naar Curaçao.

aviorSinds gisteren vliegt de luchtvaartmaatschappij vier keer in de week op de route vanaf Maiquetia naar Hato. De eerste vlucht werd gisteren op Hato verwelkomd. Minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling was aanwezig bij een receptie waar de hervatting van de vlucht werd gevierd. Aan boord van de vlucht vanuit Venezuela zaten ook de jongeren die afgelopen zaterdag in South Carolina wereldkampioen zijn geworden in de Senior League. De jongeren konden afgelopen zondag niet naar Curaçao terugvliegen omdat hun bus vanwege een defect niet op tijd bij de luchthaven arriveerde. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).