Door Agnes van Bergen
De vijfde editie van Art Rules heeft haar evenement afgesloten met een wervelende show in Kurá di Arte.

artrules De tachtig jongeren die gedurende twee weken hebben deelgenomen aan workshops van diverse kunstactiviteiten, hebben hiermee laten zien, dat er waarachtig talent onder hen aanwezig is, dat meer dan de moeite loont, om ontwikkeld te worden. De locatie van Kurá di Arte, die de mogelijkheid biedt om de trainingen en dit festijn te organiseren, is daarvoor uitermate geschikt. Leerlingen tussen de 13 en 24 jaar die in zo’n korte tijd tot schitterende prestaties van grote hoogte komen, verdienen applaus. Applaus wordt dan ook van harte gegeven, tussen de gevarieerde optredens. Niet alleen aan de leerlingen, maar zeer zeker ook aan de buitenlandse docenten, die zich daar volledig voor hebben ingezet. Zowel toneel als dans, muziek, zang, jamsessies en performance op alle niveaus doen jong en oud enthousiast reageren. Als eenmaal de nacht is ingevallen, gaat het publiek spontaan met lichtjes zwaaien, waardoor er een extra feestelijke stemming gecreëerd wordt. De initiatiefnemers mogen met een gerust hart terugblikken op een succesvolle periode. Een ieder hoopt dan ook van ganser harte, dat men volgend jaar terugkomt, om dit prachtige evenement gedurende de vakantie voort te zetten. Doch alleen met gulhartige sponsoring zal dat mogelijk zijn.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).