Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De politie heeft zaterdagmiddag samen met leden van de Koninklijke Marine en het Openbaar Ministerie grootschalige verkeerscontroles gehouden.

verkeerscontroleDe acties duurden van 15.00 tot 21.00 uur en vonden plaats aan de Caracasbaaiweg ter hoogte van Sorsaka en in de omgeving van Jan Thiel ter hoogte van Zanzibar. 

De autoriteiten hebben de verkeersdocumenten gecontroleerd en met hulp van de Koninklijke Marechaussee is middels de zogenoemde blaaspijp eveneens de alcoholinname van bestuurders gecontroleerd. Er zijn verschillende voertuigen in beslag genomen, bekeuringen uitgeschreven en achterstallige boetes geïnd. Het Openbaar Ministerie bevestigt dat in totaal 26 chauffeurs een openstaande boete hadden. Hiervan moesten 24 de boete meteen betalen. Het gaat om in totaal 4.300 gulden.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).