Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose hoogspringster Glenka Antonia heeft donderdag een nationaal record gesprongen tijdens de Central American and Caribbean Games (CAC Games) in Barranquilla, Colombia.

cacgames1Antonio sprong over 1,82 meter en verbeterde daarmee niet alleen haar persoonlijk record, maar ook het Curaçaose nationaal record. Maar haar prestatie was niet goed genoeg voor een medaille.
De 4x100 meter estafette bij de mannen eindigde in een teleurstelling voor het Curaçaose team. Curaçao eindigde met een tijd van 40,97 seconde als laatste. Barbados won de wedstrijd in een tijd van 38,41 seconde.
Gisteren was de laatste dag van de CAC Games. Aan de spelen deden 37 landen uit Midden-Amerika en het Caribisch gebied mee en bijna 6.000 sportmannen en -vrouwen. Curaçao werd vertegenwoordigd door 95 sporters die deelnamen aan negen verschillende disciplines.
Het sportevenement wordt elke vier jaar georganiseerd. De topatleten uit 31 landen van Centraal-Amerika en het Caribisch gebied strijden om een medaille in een aantal olympische sporten, maar ook sporten die voornamelijk in de deelnemende landen worden beoefend.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).