Bij de aanhouding van vier illegale Venezolanen afgelopen dinsdag was niet alleen de politie betrokken, maar ook de kustwacht.

kustwachtfuik

De kustwacht had informatie ontvangen over een mogelijke aanlanding in de buurt van de Fuikbaai. In reactie daarop is het Dash-8 patrouillevliegtuig ter plaatse gegaan om vanuit de lucht te zoeken en ook de kustwachthelikopter en landpatrouilles zijn in het gebied gaan speuren. Dankzij instructies van medewerkers van de Mijnmaatschappij zijn uiteindelijk vier personen met de Venezolaanse nationaliteit staande gehouden en overgedragen aan de politie en meegenomen voor verder verhoor. Het wordt niet uitgesloten dat er nog meer personen zijn aangeland.

Foto Kustwacht


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).