Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Werknemers van het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning zijn begonnen met het verwijderen van reclameborden of andere commerciële propaganda langs de weg.

reclameborden Inmiddels zijn ruim honderd borden, op kosten van de eigenaren die zich niet aan de gratieperiode hebben gehouden, verwijderd.
Sinds de aankondiging van de VVRP-minister Zita Jesus-Leito (PAR) dat ze de wildgroei van reclamemateriaal langs de kant van de weg ging aanpakken, hebben 19 eigenaren hun commerciële propaganda verwijderd. Het betreft reclamemateriaal waar geen vergunning voor is verleend en die op niet-toegestane locaties is geplaatst, zoals bij verkeersborden, stoplichten of op de middenberm.
Voor meer informatie over het project om illegaal reclamemateriaal langs de weg te verwijderen, kan contact worden gezocht met ROP via 4333209 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
www.vvrp.cw


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.