Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Werknemers van het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning zijn begonnen met het verwijderen van reclameborden of andere commerciële propaganda langs de weg.

reclameborden Inmiddels zijn ruim honderd borden, op kosten van de eigenaren die zich niet aan de gratieperiode hebben gehouden, verwijderd.
Sinds de aankondiging van de VVRP-minister Zita Jesus-Leito (PAR) dat ze de wildgroei van reclamemateriaal langs de kant van de weg ging aanpakken, hebben 19 eigenaren hun commerciële propaganda verwijderd. Het betreft reclamemateriaal waar geen vergunning voor is verleend en die op niet-toegestane locaties is geplaatst, zoals bij verkeersborden, stoplichten of op de middenberm.
Voor meer informatie over het project om illegaal reclamemateriaal langs de weg te verwijderen, kan contact worden gezocht met ROP via 4333209 of via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
www.vvrp.cw


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).