Het kunstwerk van Herman van Bergen torent hoog uit boven de bomen in de tuin van Landhuis Bloemhof aan de Santa Rosaweg.

kathedraalwabi

Het hoogste punt, 10 meter, is bereikt. De Kathedraal van Doornen is een labyrint in de vorm van de bekende rotsformatie El Indjan, als een ode aan de eerste bewoners van Curaçao. ,,Een denkhuis”, noemt Van Bergen zijn kunstwerk dat hij maakt van de doornen van de wabi (Acacia tortuosa). ,,Een gangenstelsel van 400 meter, vol met historische en hedendaagse symbolen. Voor meer informatie: www.cathedralofthorns.com.

Foto Herman van Bergen


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.