Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Wie de laatste weken langs het pompstation te Santa Rosa reed, heeft het al kunnen zien: er is een verbouwing gaande.

pompMet de verbouwing wordt de opslagcapaciteit van het tankstation verdubbeld, zo legt Sabine Curiel, de woordvoerder van Curoil, tegenover deze krant uit.
De capaciteit is op dit moment 37.000 liter. De opslagtank die er nu bij wordt gebouwd is ook 37.000 liter, waardoor de totale capaciteit na de verbouwing 74.000 liter zal zijn. ,,Sinds de opening van het pompstation in 2012 hebben we het met één tank gedaan”, aldus Curiel. ,,Maar het wordt steeds drukker en de bevoorrading moest steeds vaker gebeuren, met de nodige overlast. Door de verbouwing worden de operationele kosten gedrukt; de tankwagen hoeft dan minder vaak te komen.” De huidige capaciteit van het station van vier pompen en acht dispensers blijft volgens Curiel voorlopig voldoende. Uitbreiding hiervan wordt op korte termijn dan ook niet verwacht.
Het tankstation zou in eerste instantie op 3 augustus weer opengesteld worden voor publiek, maar de verwachting is dat dit nu op 28 augustus zal zijn.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).