In het kader van de Dag van de Gepensioneerden, die gisteren plaatsvond, organiseerde Ennia speciaal voor haar pensioenhouders een bijzonder evenement.

enniapensioenMeer dan duizend gepensioneerden die bij Ennia zijn aangesloten waren bij de viering aanwezig, die op de parkeerplaats van Sambil plaatsvond. Tijdens een toespraak blikte Ennia-directeur Reinald Curiel terug op het 70-jarig bestaan van het bedrijf en benadrukte hij dat de gepensioneerden zich geen zorgen hoeven te maken over hun pensioen. Later gingen alle aanwezigen bij het horen van de vrolijke klanken van Juni Juliet and The Legends, met de voetjes van de vloer.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).