In het kader van de Dag van de Gepensioneerden, die gisteren plaatsvond, organiseerde Ennia speciaal voor haar pensioenhouders een bijzonder evenement.

enniapensioenMeer dan duizend gepensioneerden die bij Ennia zijn aangesloten waren bij de viering aanwezig, die op de parkeerplaats van Sambil plaatsvond. Tijdens een toespraak blikte Ennia-directeur Reinald Curiel terug op het 70-jarig bestaan van het bedrijf en benadrukte hij dat de gepensioneerden zich geen zorgen hoeven te maken over hun pensioen. Later gingen alle aanwezigen bij het horen van de vrolijke klanken van Juni Juliet and The Legends, met de voetjes van de vloer.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.