Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De vijfde editie van Art Rules is bij Kurá di Arte in Pietermaai van start gegaan.

artrules1

Gedurende twee weken kunnen jongeren zich volledig wijden aan de kunstvorm die hun voorkeur geniet; dans, theater, muziek, creatief schrijven en het maken van films. Professionele instructeurs uit verschillende delen van de wereld zijn aanwezig om de jongeren hierbij te begeleiden. Aan het einde van de twee weken geven de jongeren een presentatie om te laten zien wat ze hebben geleerd. Banco di Caribe is dit jaar de trotse sponsor van het project. ,,Het is belangrijk om de deelname van onze jongeren aan de beeldende kunst aan te moedigen. Ze moeten zich hierbij vrij voelen. Het is voor ons de eerste keer dat we Art Rules van dichtbij meemaken en we zijn bijzonder enthousiast om te zien hoe de jongeren zich tijdens het project ontwikkelen”, aldus Fons Simon, ceo en general managing director van Banco di Caribe. Het Art Rules-project duurt nog tot 4 augustus.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).