Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft een tweejarige sponsorovereenkomst getekend met Major League Baseball Properties, Inc. De overeenkomst omvat promotie voor Curaçao als ‘Official Destination of Major League Baseball’ (MLB).

ctbmlbDeze samenwerking maakt het voor Curaçao mogelijk om miljoenen MLB-fans te bereiken via een marketingplan, gericht op het grondgebied van Latijns-Amerika, Canada en het Caribisch gebied. Dat schrijft de CTB in een persbericht.
Curaçao heeft in totaal zeven MLB-spelers, van wie er twee zijn geselecteerd om te spelen in de All Star-Games van 2018. Als onderdeel van deze overeenkomst is Curaçao gepromoot tijdens de wedstrijden op 17 juli. Met zo veel Curaçaoënaars die uitblinken in Major League Baseball werd het tijd dat Curaçao daar gebruik van maakt om bereik te creëren, aldus het toerismebureau.
Bij de ondertekening van de sponsorovereenkomst waren minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina en interim-directeur van de CTB, Hugo Clarinda, aanwezig. Zij zeggen erg trots te zijn op deze kans om op een breder platform bekendheid te geven aan Curaçao als bestemming.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).