Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – Een team van verschillende diensten waaronder politie, de brandweer en de Veiligheidsinspectie is druk bezig geweest om het attractiepark bij Sambil te controleren op (brand) veiligheid.

kermis Dit is de procedure als het gaat om het verstrekken van een vergunning van een attractiepark.
Dikmar Olana van de brandweer legt uit: ,,De brandweer heeft met name gekeken naar de aanwezigheid van goedgekeurde brandblussers en heeft alle elektrische kabels, de generatoren en de verlichting van de nooduitgangen geïnspecteerd. Ook is de gasinstallatie van de truk’i pan geïnspecteerd en goed bevonden. De politie controleerde de parkeerroute en de Veiligheidsinspectie heeft ook gekeken naar de veiligheid van de verschillende attracties als het reuzenrad en de botsauto’s.”
De verschillende diensten zullen hun bevindingen met elkaar bespreken en als na een laatste inspectie alle zaken veilig bevonden zijn kan de vergunning afgegeven worden en kan het publiek vanaf morgen het park bezoeken.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).