Fundashon Tur Ta Konta vierde afgelopen weekeinde samen met bijna 250 leerlingen en tutoren die wekelijks meedoen aan het rekenprogramma van de stichting, de jaarafsluiting van schooljaar 2017-2018 bij The Movies.

rekenwondertjes

Als echte Very Important Pupils (VIPs) gingen de leerlingen met hun tutor over de rode loper, waar een foto van tutor en leerling werd gemaakt. Na de toepasselijke film The Incredibles II, was er voor de kinderen een goodiebag van Pediasure. Voor komend schooljaar is de stichting op zoek naar nieuwe tutoren, die wekelijks 1 uur, bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze, hun eigen, vaste leerling ondersteunen met rekenen.
Voor meer informatie: www.turtakonta.com.

Foto Florieke Stofmeel


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).