Tijdens een ceremonie op de kustwachtsteiger op de marinebasis te Parera zijn gisteren de eerste vier nieuwe Metal Shark type Defiant 38 Interceptors officieel overgedragen aan de Kustwacht Caribisch gebied.

metalsharks

Deze interceptors hebben een overdekte kajuit waardoor de kustwachtteams niet aan weer en wind blootstaan. Nu kunnen ze langer aan boord blijven en is het werk fysiek langer uit te houden. Binnenkort zullen de SuperRhibs ook op Aruba en Sint Maarten vervangen worden door de Metal Sharks. Nadat pastoor Raul de boten had gezegend, konden de genodigden na getoast te hebben op de goede vaart, een rondje varen in het Schottegat.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).