Van onze redactie
Willemstad - De biologieleerlingen van 4 vwo van het Radulphus College woonden vrijdag bij Carmabi een minisymposium bij.

zeeradulphus

Dit werd georganiseerd in samenwerking met Waitt Institute/Blue Halo, als onderdeel van World Oceans Day 2018. De welbekende comedian Jörgen Raymann gaf ook acte de présence.
De leerlingen kregen informatie over de vervuiling van de zee en de enorme hoeveelheid plastic die wereldwijd voor veel schade zorgt. ,,Als je dit weet en ziet, wil je nooit meer onnodig plastic gebruiken”, aldus docent Cicilia van het Radulphus. De leerlingen hebben ook in groepjes nagedacht over mogelijke oplossingen om de hoeveelheid plastic terug te dringen. ,,Het was een voor de leerlingen heel leerzaam en geslaagd minisymposium,” zeggen Marion Thomasia-Keiren, rector van de school, en Cor Hameete, van Carmabi NME Educatie. ,,Het Radulphus College wil Carmabi en de andere organisatoren graag bedanken voor dit belangrijke initiatief,” beëindigt de rector een persbericht.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).