Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bij de verkiezingen voor een nieuwe partijleider voor de Partido Nashonal di Pueblo (PNP) is gisteravond Ruthmilda Larmonie-Cecilia gekozen.

larmoniececilia

Er waren twee beoogde partijleiders, naast Larmonie-Cecilia ook Gimena van der Gen. Beiden hielden bij het Cultureel Centrum Curaçao (CCC) in Emmastad een voordracht voor de geregistreerde leden die uiteindelijk hun stem uitbrachten op Ruthmilda Larmonie-Cecilia. Zij was namens Pueblo Soberano (PS) in 2017 minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en daarvoor minister van Bestuur, Planning en Dienstverlening (BPD). In 2014 was ze minister van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW in de kabinetten Asjes, Whiteman I en Whiteman II.
Van der Gen is al jaren betrokken bij de PNP en stond in 2002 voor het eerst op de lijst. Ze is in het verleden Eilandsraadslid geweest en gedeputeerde voor Volksgezondheid.

Foto Archief


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.