Met de mouwen opgestroopt en zijn arm lang gestrekt, lag premier Eugene Rhuggenaath gisteren op zaal bij de Curaçaose Bloedbank om op de Wereld Bloeddonordag een halve liter bloed te doneren.

Rhuggenaath geeft bloed afRhuggenaath is al jaren bloeddonor en met zijn donatie van gisteren wil hij een voorbeeld zijn voor anderen om ook de stap te nemen donor te worden. Directeur van de Bloedbank, Ashley Duits, stond naast het bed om de minister-president gezelschap te houden en vertelde hoeveel bewondering er vanuit het buitenland is voor de bloedbank op Curaçao. Morgen heeft de bloedbank een open dag.

 

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.