Met de mouwen opgestroopt en zijn arm lang gestrekt, lag premier Eugene Rhuggenaath gisteren op zaal bij de Curaçaose Bloedbank om op de Wereld Bloeddonordag een halve liter bloed te doneren.

Rhuggenaath geeft bloed afRhuggenaath is al jaren bloeddonor en met zijn donatie van gisteren wil hij een voorbeeld zijn voor anderen om ook de stap te nemen donor te worden. Directeur van de Bloedbank, Ashley Duits, stond naast het bed om de minister-president gezelschap te houden en vertelde hoeveel bewondering er vanuit het buitenland is voor de bloedbank op Curaçao. Morgen heeft de bloedbank een open dag.

 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).