De Dr. Albert Schweitzer havo/vwo is gedigitaliseerd. Het hele jaar is gewerkt aan het verbeteren van de ICT-infrastructuur en in ieder lokaal is wifi beschikbaar.

schweitzer De VPCO heeft UTS bereid gevonden om tegen een aantrekkelijk tarief 100 MB internet te verzorgen op haar schoollocaties. Boolchand's bood laptops tegen gereduceerd tarief aan. Vanaf het nieuwe schooljaar zullen de leerlingen gereguleerd toegang hebben tot het internet en gestimuleerd worden een laptop mee te nemen. Het is vandaag de dag belangrijk leerlingen te leren hoe ze kennis kunnen ontsluiten. Het gebruik van digitale technologie is nodig in iedere sector. Op de foto VPCO-directeur Maghalie George en de vicevoorzitter van het VPCO-bestuur Andy Kusters en enkele leerlingen. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).