Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Werner Wiels, de voormalige voorzitter van het MDPT, heeft in een schriftelijke verklaring zijn excuses aangeboden voor een uitlating tijdens een persconferentie jegens een bepaalde groep in de samenleving.

wiles,,Op 16 maart is er een inval bij mij thuis gehouden om documenten te zoeken die al in het bezit waren van RdK (overheids-nv Refineria di Kòrsou, red.) en de regering. De inval was zwaar traumatisch voor mij en mijn zieke echtgenote. Mijn vrouw is door het gebeuren nog zieker geworden”, aldus de schriftelijke verklaring.
,,Tijdens een persconferentie op 4 juni deze week heb ik uitspraken over een groep in onze samenleving gedaan die ongepast zijn. Ik heb onnodig een groep joden genoemd en dit was niet op zijn plaats.”

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).