Het ministerie van Verkeer Vervoer en Ruimtelijke Planning is hard bezig met het herstellen en optimaliseren van belijningen op de wegen.

kwasten Het project met de werknaam ‘mannen met kwasten’ gaat over het hele eiland en is bedoeld om de verkeersveiligheid te bevorderen, vertelt minister Zita Jesus-Leito. Er worden cat-eyes (reflectoren, red.) geplaatst, de hoge randen van het trottoir worden met zwart-witte strepen gearceerd en de pijlen bij verkeerslichten worden nog eens gewit ter verduidelijking. Het project is pas van start gegaan en zal nog het hele jaar blijven duren. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).