Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Geïnteresseerden in de gratis kaartjes voor het donderdagconcert van Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) waren vroeger dan ooit aanwezig op het terrein van Sambil.

cnsjf

Dat zegt woordvoerder Percy Pinedo. ,,Ik lag nog te slapen toen ik de eerste foto’s binnenkreeg dat er rond half 3 ’s nachts al mensen waren bij Sambil. Die stonden in hun auto buiten geparkeerd, want het terrein ging pas om 5.00 uur open”, vertelt Pinedo. ,,Het is elk jaar zo dat mensen vroeg komen, maar nu waren ze er wel erg vroeg.” Het uitdelen van de gratis kaartjes is daarom ook eerder begonnen. ,,We zouden om 10 uur starten, maar omdat de mensen anders wel een erg lange dag hadden, zijn we een half uur eerder begonnen.” De aanwezigen hebben zich volgens Pinedo ‘heel netjes en keurig’ gedragen. ,,Er zijn altijd mensen die proberen om voor te kruipen, maar wij hebben als organisatie niets te klagen. De mensen hebben er zelfs een beetje een feestje van gebouwd. Die hebben min of meer gekampeerd, hadden stoeltjes meegenomen en eten en drinken. Ik heb video’s ontvangen waarop te zien was hoe mensen zongen en dansten… Het begint langzamerhand een gezellige traditie te worden.” Hoeveel kaartjes er precies zijn uitgedeeld, wil de organisatie niet bekendmaken. Wel kan Pinedo zeggen dat er 15.000 gulden beschikbaar is gesteld voor de Stichting Alzheimer Curaçao. ,,We hebben iedereen die een gratis ticket meenam gevraagd vijf gulden te doneren voor de stichting en het overgrote deel heeft dat gedaan. We zullen het bedrag binnenkort naar de stichting overmaken.” Voor het concert op donderdagavond 30 augustus, waar onder meer Silvestre Dangond en Farruko zullen optreden, worden geen gewone tickets verkocht. Enkel mensen die een combinatieticket voor de vrijdag en de zaterdag aanschaffen, krijgen nog een ticket cadeau.

Foto CNSJF


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).