Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Festival The Flying Dutch komt naar Curaçao. Headliner van het evenement is de vijfvoudig nummer 1-dj van de wereld Armin van Buuren. Hij zal op donderdag 25 oktober samen met verschillende andere grote namen zijn opwachting maken op Mambo Beach.

flyingdutchHet is het eerste festival dat wordt georganiseerd door de nieuwe tak van DolfijnFM: Sterck Events in samenwerking met Massive en Brandsimex. Sterck Events werd gisteren bij Live973 gepresenteerd met als klap op de vuurpijl de bekendmaking dat The Flying Dutch een Caribische editie krijgt. Daar zullen, naast Van Buuren, ook Sunnery James & Ryan Marciano, Lucas & Steve, Sevn Alias en Jeon optreden.
The Flying Dutch krijgt in Nederland jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers tijdens de edities in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Tijdens het evenement - dat zich daardoor met recht ‘het grootste open air dance event in Nederland’ mag noemen - worden de dj’s van stad naar stad gevlogen in helikopters. En na vier edities in Nederland, stappen ze nu voor het eerst in het vliegtuig naar het Caribisch gebied.
Armin van Buuren is niet alleen nummer 1-dj van de wereld, maar ook de eerste dj die Madison Square Garden in New York uitverkocht. Hij toerde daarnaast als eerste over de wereld met zijn eigen ‘Armin Only’-shows. Vorig jaar vierde hij nog zijn twintigste jaar in het vak met twee uitverkochte shows in de Amsterdam Arena. Dit najaar zal hij voor het eerst draaien op Curaçao.
Niet alleen dat is een unicum, Sterck Events belooft dat ook de uitstraling ‘one of a kind’ zal zijn. ,,Het podium van ruim 50 meter breed heeft een internationale allure en is nooit eerder vertoond op het eiland”, zo beschrijft de promotor. Behalve lokale dance-liefhebbers, richt Sterck zich met The Flying Dutch ook op internationale gasten. Daarom worden pakketreizen aangeboden vanuit Nederland, Bonaire, Aruba, Colombia en Suriname.
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Curaçao Tourist Board, DolfijnGo, Amstel Bright en Massive Productions.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).