Het 45-jarig bestaan van Banco di Caribe werd gisteren groots gevierd op de parkeerplaats van het hoofdkantoor aan de Schottegatweg.

bdc Bezoekers werden welkom geheten door ceo Fons Simon (midden) en ook managing director commercial affairs Eduard de Kort (links) en managing director operations Percival Virginia (rechts) lieten hun gezicht zien. De aanwezigen konden rekenen op veel traktaties. Zo was er taart, waren er Johnny-cakes en kon men in de ochtend voor koffie en thee terecht bij Café Barista. ’s Middags kwamen de twee trùk’i pan Kòki Riba Blòki en Hot Pepper voor de nodige hapjes en muziek werd verzorgd door het Norman Moron Trio en Grupo Kompèr. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).