Het bestuur van de Dierenbescherming Curaçao heeft 15 lesbrieven met 75 illustraties overhandigd aan de directie van de stichting R.K. Centraal Schoolbestuur.

dieren2Het materiaal is bedoeld om kinderen al vanaf kleins af aan liefde en zorg voor dieren aan te leren en hen bewust te maken van het belang van het welzijn van dieren. De lessen zijn samengesteld door Melinda van Schuppen en een werkgroep van leerkrachten en zullen als pilot worden gegeven aan de groepen 1, 2 en 3 van de lagere scholen uit het rooms-katholieke onderwijs. Eenzelfde pilot loopt al bij de Marnixschool. De Dierenbescherming hoopt hiermee bij te dragen aan een duurzame oplossing voor een betere zorg voor de huisdieren op Curaçao. 

Illustratie Dierenbescherming Curaçao


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).