Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Sting & Shaggy, CeeLo Green en Christina Aguilera. Topnamen uit de internationale muziekwereld die na de zomer op Curaçao zullen optreden.

shaggyHet Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) verwelkomt op vrijdag 31 augustus Sting terug op het eiland, die op het podium vergezeld wordt door Shaggy. Samen vormen ze die dag de afsluitende ‘headliner’ van het Sam Cooke-podium. Op zaterdag betreedt niemand minder dan de zeer populaire Christina Aguilera het Sam Cooke-podium. Verder treedt zaterdag ook CeeLo Green op, op het Sir Duke-podium. ,,Met trots kondigen wij de laatste artiesten aan die de line-up van het CNSJF dit jaar compleet maken”, aldus de organisatie. CNSJF is een productie van Fundashon Bon Intenshon die hiervoor Mojo Concerts uit Nederland aantrekt. Het grootschalige festival dat ook veel toeristen aantrekt, die speciaal voor het CNSJF naar het eiland komen, vindt voor de achtste keer plaats.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).