Nietsvermoedende voetgangers lopen er waarschijnlijk gewoon voorbij als zij vanuit Punda via de Prinses Amaliabrug het Waaigat oversteken.

visverbodMaar daar staat sinds kort een opmerkelijk verkeersbord dat waarschijnlijk een primeur is voor het eiland: verboden te vissen. Deze versie van het visverbod is duidelijk anders dan een van de borden die in Nederland worden gebruikt. Op Curaçao is gekozen voor een hippe jongen met een petje op, die relaxt een visje binnenhaalt, terwijl op een Nederlands bord een, zo lijkt, wat verkleumde oudere man, gespannen in het water staart. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.