Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Afgelopen weekend namen de leiders van Scouting Antiano samen met de leiders van Scouting Aruba deel aan een introductieweekend met het thema ‘Dialoog voor Vrede’.

scoutingDialoog en communicatie is volgens de organisaties een methode om individuen binnen een conflict tot andere inzichten te brengen. ,,Als scouting is het ons doel om onze jongeren deze kwaliteiten en competenties bij te brengen. In 2013 tekenden de wereldorganisatie van Scouting WOSM en het centrum voor dialoog KAICIID een samenwerkingsovereenkomst om te werken aan dialoog. Daaruit is de training ‘dialoog voor vrede’ geboren”, aldus Scouting Antiano.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).