Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Afgelopen weekend namen de leiders van Scouting Antiano samen met de leiders van Scouting Aruba deel aan een introductieweekend met het thema ‘Dialoog voor Vrede’.

scoutingDialoog en communicatie is volgens de organisaties een methode om individuen binnen een conflict tot andere inzichten te brengen. ,,Als scouting is het ons doel om onze jongeren deze kwaliteiten en competenties bij te brengen. In 2013 tekenden de wereldorganisatie van Scouting WOSM en het centrum voor dialoog KAICIID een samenwerkingsovereenkomst om te werken aan dialoog. Daaruit is de training ‘dialoog voor vrede’ geboren”, aldus Scouting Antiano.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.