Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Functionarissen van het Korps Politie Curaçao (KPC) en het Openbaar Ministerie (OM) hebben afgelopen weekend verkeerscontroles gehouden op ‘hotspots’ in de omgeving van Bapor Kibrá bij Mambo Beach en Saliña.

autocheck2

In totaal zijn circa 200 voertuigen gecontroleerd. Daarbij is een auto in beslag genomen omdat daar een minderjarige zonder rijbewijs in reed. Ook zijn twee personen aangehouden: een jongen in verband met het in zijn bezit hebben van verdovende middelen en een dronken bestuurder. ,,Het OM heeft tijdens de acties diverse openstaande boetes geïnd”, zo wordt verslag gedaan. ,,De actie ging van start om 23.00 uur bij Bapor Kibrá en omstreeks 2.30 uur op de Schottegatweg-Zuid bij Saliña. Om 4.30 uur was de actie ten einde.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.