Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Isla-bonden Apri, Pwfc en SSK hebben, in samenwerking met Solidaridat Sindikal, de Dag van de Arbeid benut om het eiland bewust te maken dat de klok doortikt en 31 december 2019 met rasse schreden dichterbij komt.

hartenkreetOp die dag verstrijkt het leasecontract met het Venezolaanse staatsoliebedrijf PdVSA, exploitant van de raffinaderij. De digitale countdown, met de veelzeggende tekst ‘Time Flies’, is als flash opgenomen in het carrousel van het digitale reclamebord bij Maduro Plaza aan de Nieuwe Haven en het grote digitale bord aan de Rooseveltweg tegenover de stoplichten van de Winston Churchillweg. De digitale countdown is bedoeld als een signaal aan de regering. De leden hebben, in de onzekerheid over hun toekomst, nu behoefte aan concrete resultaten in het proces om de raffinaderij te moderniseren.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).