Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Divi Divi Air voert het aantal vluchten naar Aruba op. Vanaf het derde kwartaal van 2018 zal de luchtvaartmaatschappij zeven dagen per week naar het eiland vliegen en zal het huidige aantal van twee vluchten per dag gestaag stijgen.


Divi AirDat laat directrice van de luchtvaartmaatschappij Germaine Durand desgevraagd weten aan deze krant. Divi Divi Air is in februari begonnen met vluchten tussen Curaçao en Aruba met de nieuwe Twin Otter. Gisteren werd deze inaugurele vlucht pas officieel gevierd, omdat het door verschillende omstandigheden - waaronder de tijdelijke afwezigheid van de minister en van de directrice zelf - er nog niet eerder van was gekomen. 
Onder meer minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina en minister van Verkeer Vervoer en Ruimtelijke Planning Zita Jesus-Leito waren gisteren aanwezig bij de viering. Net als afgevaardigden van toerismebureau CTB, hotelvereniging Chata en de airport community.
Gedurende het tweede kwartaal van dit kalenderjaar blijft Divi Divi nog volgens het huidige vluchtschema vliegen tussen Aruba en Curaçao. Dat betekent dagelijks, behalve op dinsdag, twee vluchten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).