Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Divi Divi Air voert het aantal vluchten naar Aruba op. Vanaf het derde kwartaal van 2018 zal de luchtvaartmaatschappij zeven dagen per week naar het eiland vliegen en zal het huidige aantal van twee vluchten per dag gestaag stijgen.


Divi AirDat laat directrice van de luchtvaartmaatschappij Germaine Durand desgevraagd weten aan deze krant. Divi Divi Air is in februari begonnen met vluchten tussen Curaçao en Aruba met de nieuwe Twin Otter. Gisteren werd deze inaugurele vlucht pas officieel gevierd, omdat het door verschillende omstandigheden - waaronder de tijdelijke afwezigheid van de minister en van de directrice zelf - er nog niet eerder van was gekomen. 
Onder meer minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina en minister van Verkeer Vervoer en Ruimtelijke Planning Zita Jesus-Leito waren gisteren aanwezig bij de viering. Net als afgevaardigden van toerismebureau CTB, hotelvereniging Chata en de airport community.
Gedurende het tweede kwartaal van dit kalenderjaar blijft Divi Divi nog volgens het huidige vluchtschema vliegen tussen Aruba en Curaçao. Dat betekent dagelijks, behalve op dinsdag, twee vluchten.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.