Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Initiatiefnemers Rensley Victoria en Naïsha Santiago van The Walk of Curaçao hebben een werkbezoek gebracht aan Suriname.

vierdaagse2

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) organiseerde dit jaar de 54e editie van de Avondvierdaagse in Suriname. De Curaçaose delegatie heeft Purcy Olivieira van BVSS bezocht. Onder de leiding van Olivieira zijn de faciliteiten van BVSS uitgebreid, het complex heeft nu een waarde van circa 7 miljoen euro. De vierdaagse is inmiddels gelopen. ,,Alle deelnemende groepen en individuelen getooid in hun eigen creativiteit van folkloristische klederdracht tot thematische kostuums en uniforme T-shirts stonden opgesteld om op hun beurt in actie te komen. Ook Curaçao was dus aanwezig met klederdracht en nationale vlag. Het was wederom een verbroedering van alle culturen die in dit land wonen en werken”, aldus de organisatie. De vierdaagse werd geopend met toespraken van bestuur en hooggeplaatsten, het Surinaamse volkslied en het startsein van de loop werd gegeven door de minister van Sport- en Jeugdzaken en de voorzitter van het evenement.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).