Van een onzer verslaggevers

Willemstad - Initiatiefnemers Rensley Victoria en Naïsha Santiago van The Walk of Curaçao hebben een werkbezoek gebracht aan Suriname.

vierdaagse2

De Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS) organiseerde dit jaar de 54e editie van de Avondvierdaagse in Suriname. De Curaçaose delegatie heeft Purcy Olivieira van BVSS bezocht. Onder de leiding van Olivieira zijn de faciliteiten van BVSS uitgebreid, het complex heeft nu een waarde van circa 7 miljoen euro. De vierdaagse is inmiddels gelopen. ,,Alle deelnemende groepen en individuelen getooid in hun eigen creativiteit van folkloristische klederdracht tot thematische kostuums en uniforme T-shirts stonden opgesteld om op hun beurt in actie te komen. Ook Curaçao was dus aanwezig met klederdracht en nationale vlag. Het was wederom een verbroedering van alle culturen die in dit land wonen en werken”, aldus de organisatie. De vierdaagse werd geopend met toespraken van bestuur en hooggeplaatsten, het Surinaamse volkslied en het startsein van de loop werd gegeven door de minister van Sport- en Jeugdzaken en de voorzitter van het evenement.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.