Met de lancering met ‘Tesorito’ - een initiatief van Banco di Caribe - wordt kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar het belang geleerd van en aangespoord tot sparen.

Sparen is een essentieel deel van de financiële vorming van een kind, zo gaf Fons Simon, ceo en general managing director van BdC gisteren aan. Daarom is Tesorito speciaal ontworpen voor kinderen. De spaarrekening biedt volgens de bank een extra rente van 1 procent op het moment dat een ouder of het kind zelf gedurende drie jaar maandelijks minimaal 25 gulden spaart. ,,Laten we onze kinderen leren verantwoordelijk om te gaan met hun geld”, aldus Simon.

sparen 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).