Met de lancering met ‘Tesorito’ - een initiatief van Banco di Caribe - wordt kinderen in de leeftijdsgroep van 0 tot 18 jaar het belang geleerd van en aangespoord tot sparen.

Sparen is een essentieel deel van de financiële vorming van een kind, zo gaf Fons Simon, ceo en general managing director van BdC gisteren aan. Daarom is Tesorito speciaal ontworpen voor kinderen. De spaarrekening biedt volgens de bank een extra rente van 1 procent op het moment dat een ouder of het kind zelf gedurende drie jaar maandelijks minimaal 25 gulden spaart. ,,Laten we onze kinderen leren verantwoordelijk om te gaan met hun geld”, aldus Simon.

sparen 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.