Participatie Curaçao Growth Fund in FBTT Travel & Taber Tours.
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Curaçao Growth Fund is vanaf vandaag medeaandeelhouder van de FBTT Travel/Taber Tours-groep, een van de grootste en belangrijkste spelers in de toeristenmarkt op Curaçao.

taber
Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en geniet een goede reputatie in de internationale toeristenindustrie. De reeds bestaande aandeelhouders, die de afgelopen jaren het bedrijf groot hebben gemaakt, blijven intensief betrokken bij de verdere ontwikkeling van de onderneming.
Voor het dagelijks management is een nieuwe algemeen directeur aangetrokken. Dit wordt vanaf 1 april de op Aruba geboren Mark Verburg. Verburg is geen onbekende op Curaçao, waar hij al een aantal jaren actief was in de rol van directeur bij Fun Miles.
Met de participatie van het Curaçao Growth Fund - geleid door Erik Baas en Justus Martens - heeft de groep een sterkere basis gekregen om haar klanten goed te bedienen en haar activiteiten de komende jaren flink uit te breiden.
FBTT/Taber is een gevestigde naam in de internationale toeristenindustrie en op Curaçao; al sinds 1959 is het bedrijf actief in het faciliteren van toeristen op allerlei gebieden. Taber Tours van Gregory Teunissen bezit de grootste vloot bussen op het eiland en verzorgt daarmee voor heel veel toeristen de airporttransfers alsmede een uitgebreid scala aan tours voor de cruisepassagiers die het eiland bezoeken.
FBTT Travel van Johan Paul de Kruif is de lokale vertegenwoordiging van internationale touroperatorpartners op het eiland. Naast het verzorgen van de transfers en de meet-and-greet op luchthaven Hato, begeleidt FBTT de gasten tijdens hun verblijf met behulp van een uitgebreid team van hostessen. Daarnaast assisteert het bedrijf zijn partners bij de communicatie met en het selecteren en contracteren van de accommodaties. De onderneming heeft een sterk marktaandeel in de Nederlandse, Duitse en Canadese markt, naast talrijke partnerships met touroperators gevestigd in andere landen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).