Zoals gepland heeft minister Quincy Girigorie (PAR) van Justitie tijdens zijn werkbezoek aan Nederland een bezoek gebracht aan de minister van Justitie en Veiligheid, Ferdinand Grapperhaus.

Tijdens de ontmoeting is in het kader van de problemen rond Venezuela onder andere besproken hoe de landen samen kunnen werken op het gebied van detentiecapaciteit. Ook zijn de samenwerkingsmogelijkheden aan de orde geweest voor het onlangs opgerichte Actiecentrum Ondermijning Curaçao. Na afloop liet Girigorie weten dat hij met tevredenheid terugblikt op de ontmoeting met Grapperhaus. 

justitieministers


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.