Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport heeft samen met het ministerie van Economische Ontwikkeling en China Machinery Engineering Corporation (CMEC-Group) de symbolische overhandiging verricht van de eerste zonnepanelen aan Skol Avansá Amador Nita te Parera.

De verantwoordelijke ministers hebben gisteren het woord gevoerd, evenals de consul-generaal van China Zhang Weixin, vertegenwoordiger van CMEC-Group Wei Ai en de directeur van Aqualectra Darick Jonis. Allen hebben het belang benadrukt van duurzame energie, die uiteindelijk zal leiden tot een beter milieu en het behoud van onze planeet.

zonnepanelen 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).