Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Minister van Justitie Quincy Girigorie (PAR) heeft zich samen met de hoofden van de departementen in de juridische keten laten testen op drugs.

drugstestDaarmee werd de eerste stap gezet op een van de trajecten naar integriteit.
Dat laat het ministerie van Justitie weten. Behalve minister Girigorie ondergingen elf andere topambtenaren een drugstest. Dat waren Mauricio Sambo, Raymond Ellis en Franklin Girigorie van het Korps Politie Curaçao, het hoofd van de Landsrecherche Medgar Elisa en zijn vervanger Elbert Sambo, het hoofd van de brandweer Elvin Regina, Urny Florán en Richinel Ricardo van Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK), Marlon Wernet van de Toelatingsorganisatie, procureur-generaal Roger Bos en het waarnemend hoofd van de Veiligheidsdienst Curaçao (VDC).


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).