De petitie voor structurele verbetering van de wegen op Bonaire heeft de steun gekregen van fotografe Monalisa Domacassé.

protest Zij maakte artistieke foto’s van de gaten in de wegen: een zonnebadende vrouw in een groot gat op de rotonde van Hato en een visser die zijn hengel uitwerpt in een met regenwater gevuld gat. Domacassé zegt geen politieke boodschap te willen brengen: ,,Mijn foto’s staan op zichzelf. Ik ben niet gelinkt aan een politieke partij, werk niet in opdracht van een partij en heb geen kritiek op de lokale overheid.” Ze wil dat Nederland zich houdt aan de belofte van 22 april 2010 toen structurele steun werd beloofd voor de infrastructuur na een eerste noodreparatie. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).