Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Zoals het er nu naar uitziet, verspreidt het Openbaar Ministerie vandaag de beelden waarop twee schutters van de schietpartij bij Club Spoonz op 25 januari duidelijk te zien zijn.


spoonzDat laat woordvoerder van het Openbaar Ministerie Norman Serphos desgevraagd weten aan deze krant. 
Nadat het OM en Korps Politie Curaçao (KPC) eind vorige week bekendmaakten over goede camerabeelden en foto’s van het incident te beschikken, hebben de voortvluchtigen zich - ondanks het dringende verzoek - niet gemeld bij de politie.

Op de vraag of het OM de beelden daadwerkelijk gaat verspreiden, reageerde Serphos gisteren dat ze daarvoor de laatste voorbereidingen aan het treffen zijn. ,,Zoals het er nu naar uitziet, gaan we morgen (vandaag, red.) de foto’s verspreiden. Maar je kunt me er niet op vastpinnen.”
Door de foto’s en camerabeelden openbaar te maken, hopen het OM en KPC met de hulp van publiek te achterhalen wie de schutters zijn en waar zij verblijven. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat er bij de schietpartij vijf mensen met wapens hebben gestaan. Jeangianno Jonathan Alejandro Zimmerman (1994), die om het leven kwam, was daar een van. Net als twee verdachten (C.M.B. en D.E.S.) die eind januari al zijn aangehouden. Er wordt dus nog naar twee mensen gezocht.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).