Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Kontiki Beach Resort breidt uit. Op het terrein tegenover de receptie wordt een barista gebouwd; een koffiehuis met een douchekamer en een terras. Het is de bedoeling dat dit nog voor het einde van het eerste kwartaal wordt afgerond.


Kontiki breidt uitDat laat Jacqueline Fernandes Horta, sales & marketing manager bij Van der Valk Kontiki Beach Resort desgevraagd weten aan deze krant. ,,We willen op deze manier graag een extra service bieden aan onze gasten die laat uitchecken. Dankzij de barista kunnen ze zich straks nog even opfrissen voordat ze het vliegtuig weer ingaan”, legt de manager uit.
Het resort probeerde dit tot nu toe ook mogelijk te maken door hier vrije kamers voor te gebruiken, ‘maar door de hoge bezetting moesten we soms een ‘nee’ verkopen’. Daar moet met de barista een einde aan komen. Volgens Fernandes Horta ondervinden de gasten van Kontiki Beach Resort geen hinder van de werkzaamheden, omdat de kamers verderop in het resort liggen.
Achter de schermen werkt Van der Valk, eigenaar van Cabana Beach, Mood Beach en Kontiki, aan een veel grotere uitbreiding. Het hotel heeft namelijk een overeenkomst getekend om Wet&Wild per juli over te nemen van het huidig management. Behalve om de strandtent, gaat het hierbij om een achterliggend stuk grond. ,,In de toekomst hopen we daar extra kamers en appartementen te kunnen bouwen”, aldus de marketing manager. ,,Maar we moeten nog uitdenken wat we precies willen. De plannen zijn er, maar ze zijn nog niet concreet.” Bovendien gaat het volgens Fernanda Horta om een meerjarenplan, dat uiterlijk het laatste kwartaal van 2019 zal beginnen.
Voorlopig zullen de klanten van Wet&Wild verder niet veel van de overname merken. ,,In principe blijft het hoe het nu is en hoe iedereen het kent. Met de happy hours op vrijdag en zondag”, aldus de manager.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).