Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Fun Miles vierde gisteravond op grootse wijze zijn twintigste verjaardag. In Brakkeput Mei Mei kwamen medewerkers, partners en tal van andere genodigden bijeen om een ‘trip down memory lane’ te nemen en terug te blikken op het begin van Fun Miles, maar ook om stil te staan bij de enorme groei die de organisatie sindsdien heeft meegemaakt.


funmiles,,Het waren voor Fun Miles twintig bruisende jaren, waarin het bedrijf uitgroeide tot het grootste spaar- en verzilverprogramma van het Caribisch gebied, met meer dan 160 partners op vier eilanden”, aldus de organisatie.
Op 31 januari 1998 ging Fun Miles van start op Curaçao. In 2001 kwam Bonaire erbij en in 2004 en 2006 volgden respectievelijk Aruba en Sint Maarten. Het programma is tot op de dag van vandaag ongekend populair: kaarthouders verzilveren massaal hun gratis gespaarde Miles voor boodschappen, vliegreizen, benzine, bouwmaterialen, restaurantbezoek en nog veel meer.
Tijdens de viering gisteravond nam directeur Gert-Jan van der Meulen de tijd om alle betrokkenen te bedanken en blikte hij terug op de successen van Fun Miles. Hij keek echter vooral vooruit: ,,Fun Miles is vanaf het begin een organisatie geweest die innovatie omarmt, en zal dit ook blijven doen. De vertrouwde Fun Miles-pas zal bijvoorbeeld plaatsmaken voor sparen en verzilveren met de smartphone.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.